Hva kan vi hjelpe deg med?

Bli med på årets TV-aksjon 22. oktober

I år går pengene til UNICEF og barn som er rammet av krig og konflikt.

Når barn i krig og konflikt ikke får utdanning, står et helt lands framtid på spill. Årets TV-aksjon skal gi skolegang og håp til barn der krigen raser.

Ett av fem barn i krigs- og konfliktområder står i dag uten skolegang. UNICEF jobber hardt og målrettet for at barn ikke skal få ødelagt framtiden på grunn av voksnes kriger og konflikter. TV-aksjonen 2017 skal gi utdanning til barn i Colombia, Mali, Syria, Pakistan og Sør-Sudan. 

Bli bøssebærer!

Målet er at alle husstander skal få besøk den 22. oktober. Til det trenger vi 100 000 bøssebærere. Tidspunktet for bøssebæringen er mellom kl. 16.00 og kl. 18.00 søndag 22. oktober. 

Du kan bli bøssebærer ved å melde deg på via bøssebærertelefonen 02025 eller på nettsiden www.blimed.no eller ved å møtte opp søndag 22. okober kl. 15.00 på Tofte samfunnshus, Filtvet skole, Hovenga eller bankbygget i Sætre. 

Er du under 18 år, må du gå i følge med en voksen. Ønsker du å gå sammen med en venn, holder det at én av dere registrerer seg som bøssebærer.

Har du spørsmål om det å være bøssebærer eller hva som skjer rundt TV-aksjonen? Ta kontakt med Hurum frivilligsentral. 

Om TV-aksjonen  

TV-aksjonen NRK er verdens største innsamlingsaksjon målt i antall frivillige og innsamlede kroner fordelt på befolkning. 7000 frivillige over hele landet organiserer innsamlingen gjennom 500 kommune- og bydelskomiteer. 100 000 bøssebærere banker på 2,3 millioner dører.

TV-aksjonen har vært arrangert hvert år siden 1974 og har gitt livsviktig hjelp til millioner av mennesker.