Feiret jubilanter

Hurum kommune feiret denne uken ansatte som har jobbet i kommunen i 25 år.

Hvert år inviterer Hurum kommune sine jubilanter til en fellessamling for å takke for innsatsen de har gjort, og fremdeles gjør, for innbyggere i Hurum.

Det var fire jubilanter som var til stede under markeringen på Holmsbu Badehotell mandag:

Eva Carin Stavnes fra Sætre barneskole og SFO
Rigmor Rønneid fra Demensomsorgen
Bente Ramberg Andersen fra Doktorgården barnehage
Lars Pettersen fra Sætre barneskole

Rådmann Lars Joakim Tveit ønsket velkommen og takket jubilantene for arbeidet de har gjort gjennom mange år. Også Monica Vee Bratlie holdt en tale til jubilantene der hun takket dem for deres kompetanse og lojalitet.

- Dere fire som er her i dag feirer 25-årsjubileum som ansatt i Hurum kommune. Det står det virkelig respekt av. Det betyr – forhåpentligvis - at dere trives hos oss, at dere har spennende og utfordrende arbeidsoppgaver og gode og imøtekommende kolleger. Men det betyr også, etter å ha vært hos oss i 25 år, at Hurum kommune som arbeidsgiver har fått dedikerte ansatte med enorme mengder kompetanse, erfaring og ikke minst lojalitet. Og det er noe vi ønsker å ta vare på, sa ordføreren.

Ellen Kristiansen, Thove-Iren Lundgreen, Hege Andersen og Gitte Schmidt har også jobbet i Hurum kommune i 25 år, men hadde ikke anledning til å delta på samlingen.