Hedret årets jubilanter

Tidligere i vår var det duket for markeringen av kommunens jubilanter. Det årlige arrangementet fant sted på Sætre gård.

19. april var ni 25-årsjubilanter og en 40-årsjubilant til stede på Sætre gård. Jubilantene ble feiret med god mat, kulturelt innslag fra Kulturskolen og taler fra både ordfører og flere av virksomhetsledere.

- Til sammen har dere 265 år med ansiennitet – et imponerende tall i seg selv. Men bak det tallet ligger det også enorme mengder kompetanse, erfaring og ikke minst lojalitet mot Hurum kommune som arbeidsgiver. Det står det virkelig respekt av, sa ordfører Monica Vee Bratlie i sin tale til jubilantene.

Ordføreren takket de ansatte i Hurum kommune for at de har viet store deler av sine yrkesaktive liv til å gjøre Hurum til en god kommune å bo i.

- Det er ingen tvil om at det er de ansatte som er kommunens aller viktigste ressurs. For at vi, huringer, skal ha det godt, er vi avhengige av at alle dere som utgjør organisasjonen Hurum kommune, står på hver eneste dag. Og det vet jeg at dere gjør. Dere er en viktig del av hverdagen til hver og en av oss, i alle faser av livet og uansett hvilket behov vi har for kommunale tjenester.

Kvelden ble avsluttet med overrekkelse av blomster til jubilantene.

Årets jubilanter

På bildet: F.v. Anne Sofie M. Schmidt, Øydis Jahren (k. rådmann), Ann Kristin Berdja, Anita Iren Johansen, Berit Karlsen, Marit Haugerud, Bente R. Bråten, Brith Mørk, Monica Vee Bratlie (ordfører), Helga Floberg Rudjor, Elin Ruud og Hilde Evensen Vedeler.