'test'

Hva kan vi hjelpe deg med?

Hedret årets jubilanter

Mandag 29. april var det duket for markeringen av kommunens jubilanter. Det årlige arrangementet fant sted på Sætre gård.

29. april var tre 25-årsjubilanter og tre 40-årsjubilant til stede på Sætre gård. Jubilantene ble feiret med god mat, musikalske innslag fra Kulturskolen og taler fra både ordfører og flere av virksomhetsledere.

- Det er alltid en stor glede for meg å være til stede under jubileumsmarkeringer som denne, der jeg kan benytte anledningen til å bli enda bedre kjent med dere som jobber i Hurum kommune og personlig utrykke takknemlighet for deres enestående og beundringsverdige innsats, sa ordfører Monica Vee Bratlie i sin tale til jubilantene.

Ordføreren takket de ansatte for at de har viet store deler av sine yrkesaktive liv til å gjøre Hurum til en god kommune å bo i.

- Dere seks som blir hedret her i kveld er unike. Etter 25 og 40 år i kommunens tjeneste, har dere fått vanvittig mye erfaring og kunnskap som få kan skryte av. Jeg blir så utrolig stolt av å være ordfører i en kommune med så mange engasjerte, flinke, dedikerte og herlige folk.

Flere ble hedret under markeingen av årets jubilanter i april 2019.

På bildet fra venstre: Malgorzata Dyresen, Mette Tangen, Kate Odden, Martin Berthelsen, ordfører Monica Vee Bratlie, Unni Steinfinsbø Enger, Ruth Reisersen og kommunedirektør Lars Joakim Tveit. Ikke til stede: Torun Kristiansen og Mona Sevaldsen.