Helsestasjon åpnet på Filtvet

Helsestasjonen i Hurum holder nå til i lokalene til nedlagte Filtvet skole i Filtvetveien 2.

I forbindelse med utbyggingen av Sætre sentrum, vedtok kommunestyret tidligere i år at helsestasjonen skal flytte til nedlagte Filtvet skole. Mens det gamle SFO-bygget totalrenoveres for å tilpasse lokalene til helsestasjonsdrift, flytter helsestasjonen i første omgang til midlertidige lokaler i skolens hovedbygg. Mandag 20. mars hadde helsestasjonen sin første dag på Filtvet.

Da de midlertidige lokalene i skolebygget ikke er tilpasset helsestasjonsdrift vil det bli noe redusert tilbud til de nye lokalene i det gamle SFO-bygget står ferdig.

- Ingen tjenester vil falle bort, men tilbudet vil bli noe redusert den tiden vi holder til i de midlertidige lokalene, sier Hilde Vedeler, helsesøster og avdelingsleder for forebyggende helsetjeneste i Hurum kommune. og legger til: - Vi ser frem til lokalene i gamle SFO-bygget er pusset opp og ny helsestasjon står ferdig. Dette blir en flott helsestasjon for våre barn og deres foresatte.