Helsestasjonen flytter

Etter 30 år i Sætre sentrum flytter helsestasjonen i Hurum til gamle Filtvet skole.

I forbindelse med utbyggingen av Sætre sentrum, skal helsestasjonen i Hurum kommune flytte fra sine nåværende lokaler i Øraveien 1 (Sætre) til Filtvetveien 2 (Filtvet). Kommunestyret vedtok tidligere i år at helsestasjonen skal flytte til nedlagte Filtvet skole. Mens det gamle SFO-bygget totalrenoveres for å tilpasse lokalene til helsestasjonsdrift, flytter helsestasjonen i første omgang til midlertidige lokaler i skolens hovedbygg.

-  Grunnet flytting vil det dessverre være noe redusert tilbud i både uke 9 og uke 10. I uke 11 holder vi helt stengt for å komme på plass i de midlertidige lokalene. Vi åpner helsestasjonen for våre innbyggere i det gamle administrasjonsbygget på Filtvet skole 20. mars. Alle som har avtaler i disse ukene vil bli informert om hvor de skal møte til kontroller, sier Hilde Vedeler, helsesøster og avdelingsleder for forebyggende helsetjeneste i Hurum kommune.

Noe redusert tilbud

Da de midlertidige lokalene i skolebygget ikke er tilpasset helsestasjonsdrift vil det bli noe redusert tilbud til de nye lokalene i det gamle SFO-bygget står ferdig.

- Ingen tjenester vil falle bort, men tilbudet vil bli noe redusert den tiden vi holder til i de midlertidige lokalene, sier Vedeler og legger til: - Vi ser frem til lokalene i gamle SFO-bygget er pusset opp og ny helsestasjon står ferdig. Dette blir en flott helsestasjon for våre barn og deres foresatte.

Det er satt av tre millioner kroner til rehabilitering av lokalene.

Ungdomshelsestasjon til Filtvet skole

Ungdomshelsestasjonen flytter også til gamle Filtvet skole. Åpningstidene vil bli de samme som nå, torsdager kl. 15.00 - 18.00. Ungdomshelsestasjonen følger skoleruten og er stengt i vinterferien uke 9. I uke 10 og 11 vil den også være stengt på grunn av flytting.

Kart over parkeringsmuligheter ved Filtvet gamle skole

Bildet viser parkeringsmuligheter ved gamle Filtvet skole.