Ikke lukk opp for ukjente

Den siste tiden har det vært en rekke ran av hjemmeboende eldre på Sør- og Østlandet. Vi oppfordrer eldre i Hurum til å ta forholdsregler.

11 personer ble pågrepet tidligere denne uken etter tips fra publikum etter at politiet hadde vært ute i media med informasjon om saken. Selv om flere nå er pågrepet ber vi, etter råd fra politiet, eldre som mottar hjemmebaserte tjenester om å ta følgende forholdsregler:

Slipp aldri inn noen som ikke er bekjent av deg, med mindre de har på uniform og ID-kort fra Hurum kommune.

Er du usikker på om vedkommende er ansatt i kommunen, ikke slipp vedkommende inn. Ring deretter avdelingen og informer om at du har avvist noen som sier at de kommer fra kommunen/ønsker å komme inn til deg.