'test'

Hva kan vi hjelpe deg med?

Kulturskolen har ledige plasser

Ønsker du å spille i band, lære å danse eller prøve deg på musikal? Kulturskolen i Hurum har fortsatt ledige plasser.

Kulturskolen har ledige plasser ved følgende disipliner til høsten:

Dans

Kulturskolen kan by på hele tre danseklasser på tirsdager. Undervisningen i dans for barn mellom 6 og 9 år finner sted på Filtvet skole kl. 14.00 – kl. 14.45. Undervisningen for barn mellom 9 og 12 år skjer på Tofte samfunnshus hver tirsdag kl. 15.15 – kl. 16.15, mens undervisningen for de som er mellom 12 og 19 år finner sted på Tofte samfunnshus kl. 17.10 – kl. 18.40.  

Dansetimene består av elementer fra jazzdans, moderne dans, street jazz og kreativ dans. Fokus i timene er å danse til ulike typer musikk, prøve ut ulike danseteknikker og ha det gøy. Det er ingen krav om forkunnskaper. Vi gir tilbud om en prøvetime, ta kontakt med kulturskolen om du ønsker det.

En ung jente som danser

Afrikanske trommer (djembe)

Dette er et kort musikkurs som varer 30 minutter x 10 ganger (hver tirsdag). Vi starter opp når vi har minimum tre elever på Sætre, Folkestad eller Tofte.

Band

Hvis du har lyst til å spille med andre, er dette en gruppe for deg. Kulturskolen har eget band (samspillgruppe) der du kan spille på ditt eget instrument, synge eller spille på et av de instrumentene kulturskolen har (gitar, bass, keyboard eller slagverk). Det trengs ikke mye forkunnskap. Undervisning vil bli gitt underveis. Gruppa øver 90 minutter hver mandag. Vi har øvingslokaler både på Sætre og Tofte.

Musikal

Ukentlig undervisning i sang, dans og skuespill med mål om å framføre den nyskrevne musikalen «Årstiden som forsvant» i februar/mars 2017. Sangpedagog Harriet Müller-Tyl og dansepedagog Maja Solomonivic er ansvarlige for undervisningen og forestillingen. Kurset er tenkt for barn og ungdom fra 11 år og oppover. Ved siden av å tilegne seg kunnskap innenfor musikalgenren, lærer elevene at øvelse gir trygghet, mestringsfølelse og samarbeidsglede på scenen. Undervisningen vil foregå på Tofte samfunnshus tirsdager kl. 18.45 - kl. 19.45.

Ønsker du å melde deg på, kan du søke elektronisk her.