Røykenbadet på nett

Røykenbadet lanserte sine websider onsdag ettermiddag.

Det var Røykens ordfører, Eva Noren Eriksen, som med et trykk på PC-tastaturet gjorde nettsiden tilgjengelig for alle. Åpningen av nettsidene ble markert med kaffe og kake i Rådhuskafeen på Midtbygda, under påsyn av mange kommuneansatte og inviterte gjester.

Røykenbadets leder, Erik Schreuder (midten), og to fornøyde ordførere fra Hurum og Røyken, Eva Noren Eriksen (t.h.) og Monica Vee Bratlie (t.v.) var med på åpningen av Røykenbadets nettsider onsdag ettermiddag.

Bildet: Røykenbadets leder, Erik Schreuder (midten), og to fornøyde ordførere fra Hurum og Røyken, Monica Vee Bratlie (t.v.) og Eva Noren Eriksen (t.h.) var med på åpningen av Røykenbadets nettsider onsdag ettermiddag.

I sin åpningstale oppfordret Eriksen alle som bor i regionen til å finne “sitt” tilbud i folkehelseanlegget. Enten det nå er velvære-, trening- eller helse-delen som appellerer mest. Hun takket også Hurum kommune, som var representert ved ordfører Monica Vee Bratlie, for at de hadde bidratt til realiseringen av anlegget.

- Vi er stolte over å ha nettsidene klare hele fire måneder før selve treningsanlegget åpner i januar. Nettsidene vil bli løpende oppdatert når situasjonen på byggeplassen endrer seg og flere detaljer rundt driften og tilbudet blir avklart, sier Schreuder. Han legger til at Røykenbadet markerer seg på  sosiale medier også. Facebook-siden vil trolig passere ett tusen “likes” allerede neste uke.

I god tid før anlegget slår opp dørene på nyåret, kan befolkningen på Hurumhalvøya gjøre seg kjent med Røykenbadet og det brede tilbudet innen trening, behandling og velvære. Flere av sidene har gode datagenererte bilder som viser hvordan bygget og lokalene vil se ut når det står ferdig.

På web-sidene kan folk tegne seg som medlemmer allerede nå, og her er det mulig å spare en hel del på være tidlig ute, sier Schreuder.
- Det er primært to typer medlemskap som det er mulig å kjøpe nå. Det ene gir tilgang til bad- og svømmeanlegget og det andre gir deg i tillegg tilgang til treningssenteret. Det er dette medlemskapet, ”Trening&Bad” vi tror kommer til å bli meget populært, avslutter Erik Schreuder.

Røykenbadets websider

Eksteriør Røykenbadet (illustrasjon)