Send oss forslag til nytt kommunevåpen!

Alle som vil kan sende inn forslag frem til 31. januar. Vinneren premieres med 25.000 kroner.

Asker, Hurum og Røyken kommuner slår seg sammen 1. januar 2020, og den nye kommunen skal hete Asker. Nå starter konkurransen om å utforme kommunevåpenet til den nye kommunen.

Vi inviterer derfor alle som har ideer til å sende inn forslag innen 31. januar 2018. Vi håper på stort engasjement blant innbyggere, ansatte, skoler, barnehager, næringsliv, lag, foreninger og alle andre som har gode ideer. Du/dere kan sende inn tegning eller beskrivelse av en idé for hvordan kommunevåpenet bør se ut. De beste forslagene blir premiert, og vinneren blir kommunens nye offisielle kjennemerke.

Les mer på nye Asker kommunes nettsider

juryen, som består av ordførerne Eva Norén Eriksen i Røyken, Lene Conradi i Asker (leder av fellesnemnda for nye Asker), Monica Vee Bratlie i Hurum og Ragnhild M. Hartviksen-Oksholen, leder for delprosjekt "Felles kultur, identitet og symboler".

Send oss forslag til nytt kommunevåpen! ber juryen, som består av ordførerne Eva Norén Eriksen i Røyken, Lene Conradi i Asker (leder av fellesnemnda for nye Asker), Monica Vee Bratlie i Hurum og Ragnhild M. Hartviksen-Oksholen, leder for delprosjekt "Felles kultur, identitet og symboler".

Foto: Martin Hafsahl