'test'

Hva kan vi hjelpe deg med?

Temakveld for kvinner som oppdrar jenter

Onsdag 6. mars inviterer vi til temakveld for kvinner i Hurum, Røyken og Asker som oppdrar jenter 0-18 år.

Er du mamma, bestemor, tante, lærer eller har en annen viktig rolle i en ung jentes oppvekst? Onsdag 6. mars inviterer vi til temakveld for kvinner som oppdrar jenter 0-18 år.

Mange synes det er utfordrende å skulle støtte og veilede jenter som vokser opp i et samfunn veldig annerledes enn da de selv var unge. Det er lett å lure på om det man sier og gjør har betydning og er til hjelp. Temakvelden gir deg kunnskap og forståelse av den kulturen jenter vokser opp i og innspill til hvordan vi som voksne kan gi best mulig støtte på veien.

Psykolog, familieterapeut og forfatter av bøkene «Foreldremagi» og «Miraklenes tid», Hedvig Montgomery, skal snakke om hvordan vi kan støtte jentene våre når de opplever skolepress, kroppspress, press i sosiale medier og vennepress?

Mia Landsem har blitt en frontfigur i kampen mot ulovlig spredning av bilder på nett. Hun innleder under overskriften «Naken på nett» – om nettvett og nakenbilder. Hvorfor man tar dem, hvor bildene kan havne og hvilke konsekvenser det kan få. Hun skal snakke om grensesetting og hvordan vi voksne kan hjelpe jentene i ulike situasjoner som oppstår på nettet.

Program

Teatersalen, Asker kulturhus
18.30 Kaffe og mingling i vestibylen
19.00 Velkommen og musikalsk innslag
19.05 Mia Landsem: «Naken på nett»
19.45 Hedvig Montgomery: «Å oppdra innsiden når de bare er opptatt av utsiden»
21.00 Slutt

Arrangementet er gratis. Velkommen.